Follow SKAI.gr on Facebook

Advertisement

Με «Γεύσεις στη φύση» κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ ο Βαγγέλης Δρίσκας

17/11/2011

«Γεύσεις στη φύση» θα αναζητά και θα προτείνει κάθε Κυριακή στις 13.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Βαγγέλης Δρίσκας.


Με πηγή έμπνευσης τη φύση και τα προϊόντα της, με σκηνικό τα φρέσκα αρωματικά και τα μπαχαρικά, ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό μια φορά την εβδομάδα στην "υπαίθρια" κουζίνα του και σερβίρει εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Σε μια εκπομπή μαγειρικής διαφορετική από τις άλλες και μια κουζίνα στημένη στην καρδιά ενός κήπου, η γεύση "επιστρέφει" στο πιάτο μας. Συνταγές με καθημερινά υλικά, πρωτότυποι συνδυασμοί γεύσεων, μικρές ιστορίες φαγητού και πολλή γνώση για τα τρόφιμα και τις τεχνικές της μαγειρικής, υπόσχονται ένα αναπάντεχο γαστρονομικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο με πολλές στάσεις στην Ελλάδα και στην Μεσόγειο.

Στο 1ο επεισόδιο ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται με τους τηλεθεατές την αγάπη του για την μαγειρική, διαλέγοντας αγαπημένες κλασικές συνταγές για το κυριακάτικο τραπέζι δοσμένες όμως με μία νέα ματιά.
Παρουσιάζει πώς μαγειρεύεται το τέλειο γιουβέτσι με πολύ ελαφριά γεύση. Ακόμη δείχνει πως φτιάχνεται ένα ρολό κιμά με ένα πρωτότυπο αρωματικό γλάσο, και πώς να το συνοδεύσει κάποιος με μία σαλάτα με ψητό ταλαγάνι, καραμελωμένα καρύδια και βινεγκρέτ φτιαγμένη με έναν συνδυασμό αρωματικών.
Τέλος, ετοιμάζει ένα λαχταριστό σουφλέ ζυμαρικών.
Κοινός παρανομαστής σε όλα τα πιάτα είναι τα φρέσκα μυρωδικά που χρησιμοποιεί κατ’ ευθείαν από τον κήπο του.
Ο τηλεθεατής ακολουθεί βήμα- βήμα τις οδηγίες για να κατανοεί πλήρως την διαδικασία της μαγειρικής έτσι ώστε να μαγειρεύει με αυτοπεποίθηση, και κυρίως με επιτυχία, νόστιμα πιάτα με σωστούς συνδυασμούς υλικών, να αξιοποιεί πλήρως την γεύση τους και να αναβαθμίσει το καθημερινό μαγείρεμα με απλούς και ευφάνταστους τρόπους.

Παρουσίαση & Επιμέλεια εκπομπής: Βαγγέλης Δρίσκας
Executive producer: Μιχάλης Δεναξάς
Σκηνοθεσία: Ζαχαρίας Μαυροειδής
Αρχισυνταξία: Νάντια Ρηγάτου
Παραγωγή: STUDIO ALFA


 
Share: