Ο Ηλίας Μαμαλάκης στο «ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»

05/04/2011

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι καλεσμένος στο «ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», το διατροφικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ την Κυριακή 10 Απριλίου στις 14.00.
Η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Κωνσταντίνος Ξένος στο «Θέμα Διατροφής» φιλοξενούν τον Ηλία Μαμαλάκη και αναφέρονται στη διατροφική αξία του ψωμιού αλλά και στα διατροφικά μυστικά για τη νεότητα.

Το ψωμί έχει σημαντική θέση στη διατροφή μας, τόσο για τα πολύτιμα συστατικά του, όσο και για τη γεύση του.
Όμως πόσο συχνά και σε ποιες ποσότητες πρέπει να το καταναλώνουμε; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του αλευριού τύπου dinkel; Γνωρίζετε ότι υπάρχει ψωμί στη…σούβλα;

Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα δίνουν η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Κωνσταντίνος Ξένος. Κατά τη συνάντηση, μάλιστα που είχε η Ιωάννα Κανελλοπούλου με τον Ηλία Μαμαλάκη, της αποκάλυψε την τέχνη του κεντητού ψωμιού, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο κατόρθωσε να χάσει 50 κιλά.
Η εκπομπή παρουσιάζει μικρά και έξυπνα διατροφικά μυστικά που συμβάλλουν στη διατήρηση της νεότητας. Υπάρχουν τροφές ή προϊόντα που πρέπει να καταναλώνει κανείς συχνότερα; Τι είναι τα ω-7 λιπαρά και που τα βρίσκουμε;
Πως οι κατεχίνες-ουσίες που εμπεριέχονται στο πράσινο τσάι βοηθούν το μεταβολισμό και την σιλουέτα μας και σε ποιες ποσότητες λειτουργούν ευεργετικά;

Τέλος, με ποιούς τρόπους μπορούν όλοι να επιτύχουν υγιεινή και ασφάλεια στην κουζίνα και το «Θέμα διατροφής» προτείνει εύγευστες και υγιεινές συνταγές.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.