Follow Oloi Mazi Boroume on Facebook


«Chef στον αέρα» με πολλές συνταγές από καταξιωμένους σεφ

14/03/2011

«Chef στον αέρα» μια εκπομπή γεύσεων πληροφοριών και εικόνων από ανθρώπους που έχουν πάθος με το φαγητό και τη γαστρονομία στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 15.00
Η εκπομπή «Chef στον αέρα» με παρουσιάστρια την Ελένη Ψυχούλη προβάλλεται καθημερινά και έρχεται για να ικανοποιήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για γνώσεις γύρω από τη γαστρονομία, αλλά συγχρόνως να τέρψει και όσους παρακολουθούν εκπομπές μαγειρικής για το λαχταριστό θέαμα του φαγητού και μόνο!
Σε κάθε επεισόδιο ένας διαφορετικός καταξιωμένος chef αποκαλύπτει τα μυστικά της τέχνης του. Ο καλεσμένος μαγειρεύει δύο με τρεις συνταγές, έχοντας ως βοηθό την παρουσιάστρια.
Οι συνταγές είναι πρωτότυπες, υγιεινές, δημιουργικές και πάνω απ΄όλα είναι εφικτό να παρασκευαστούν σε κάθε κουζίνα.

Αναλυτικά :
Δευτέρα 14 Μαρτίου: Tην Δευτέρα, στο “Σεφ στον Αέρα” ο Γιάννης Αποστολάκης μαθαίνει στους τηλεθεατές πως να χρησιμοποιειούν το τεπανγιάκι. Ακόμη, μία συνταγή για φιλέτο κοτόπουλο με λαχανικά στιρ φράι και αφράτα πανκέικς που γίνονται στο λεπτό και γαρνίρονται με σοκολάτα και κομματάκια φράουλας. Στην στήλη "μην ξοδεύεσαι", η Ελένη φτιάχνει ένα νοστιμότατο φρικασέ με μανιτάρια.
Τρίτη 15 Μαρτίου: Ο κριτικός γεύσης Δημήτρης Αντωνόπουλος, φτιάχνει πιάτα με πολύ ουμάμι. Θα γνωρίσουν όλοι τι είναι επιτέλους αυτή η πέμπτη αίσθηση του ουρανίσκου και θα παρακολουθήσουν τη συνταγή για το γιαπωνέζικο ντασι – τα μανιτάρια στον φούρνο με λαχανικά και τη νόστιμή σούπα στιγμής με νουτλς και πόρτομπέλο. Ο Δημήτρης φτιάχνει μια δική του παραλλαγή της σαλάτας σίζαρς με πολύ ουμάμι και φαντασία. Στην καθιερωμένη γλυκοθεραπεία της Τρίτης, η Ελένη φτιάχνει εύκολα βραχάκια σοκολάτας.
Τετάρτη 16 Μαρτίου: Το «Σεφ στον Αέρα» ετοιμάζει συνταγές για το αγαπημένο λουκάνικο! Ο σεφ Νεκτάριος Δανηιλίδης φτιάχνει λουκάνικο με χυλοπίτες και μυζήθρα και μια ζεστή-καυτή πατατοσαλάτα με πικάντικο λουκάνικο. Η Ελένη στη στήλη της ημέρας δείχνει τρεις τρόπους για να φτιάξει κάποιος τραγανές τηγανητές πατάτες…χωρίς να τις τηγανίσει.
Πέμπτη 17 Μαρτίου: Το «Σεφ στον Αέρα», μαγειρεύει με προϊόντα ΠΟΠ και πολύ ποπ διάθεση! Ο σεφ του Χίλτον, Γιάννης Μανίκης φτιάχνει ριζότο με σαφράν και μαστίχα Χίου και δύο εύκολες πρωτότυπες σαλάτες: Ρόκα με σύκα κύμης και μανούρι και σαλάτα του βοσκού με φρέσκες πρασινάδες και κατικι Δομοκού! Η μακαρονάδα αυτής της εβδομάδας είναι το κλασσικό σπαγγέτι με κόκκινα κεφτεδάκια!
Παρασκευή 18 Μαρτίου: Ο σεφ Θανάσης Ρούσσος δείχνει πόσα πράγματα μπορεί να φτιάξει στη λαδόκολλα! Φτιάχνει πακετάκια φέτας με σάλτσα βατόμουρο και κράμπλ κουρού -κλείνει το αρνάκι μέσα σε συσκευασία δώρου μαζί με λαχανικά και περγαμόντο και για να γλυκάνει φτιάχνει τυλιχτή μηλόπιτα με ταχινένιο χαλβά και ρόφημα μήλου

ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ : Ελένη Ψυχούλη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Κεχαγιάς
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Ζένια Αναστασιάδου, Αρετή Βαρδάκη
Δ. ΦΩTOΓPAΦIAΣ : Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Αλέξανδρος Δρακάτος
ΣΥΝΤΑΞΗ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ SITE: Άννα Ποδάρα
ΠAPAΓΩΓH : PROSENGHISI- FILM AND VIDEO PRODUCTIONS