Ο Κρατερός Καστούλης στο ¨Θέμα διατροφής"

04/02/2011

Ο Κρατερός Κατσούλης είναι καλεσμένος στο «ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», το διατροφικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 στις 14.00.
Τι είναι η χοληστερόλη; Με ποιους τρόπους μπορούμε να την …προλάβουμε, αλλά και με ποιους να την αντιμετωπίσουμε; Ποιες τροφές ωφελούν και ποιες βλάπτουν;
Τις απαντήσεις δίνουν η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος στο «Θέμα Διατροφής» με τον καλεσμένο τους Κρατερό Κατσούλη.
Επίσης, οι τηλεθεατές μπορούν να μάθουν κάνοντας ένα πολύ απλό πείραμα, αν το μέλι που αγόρασαν είναι …αγνό ή νοθευμένο.
Η εκπομπή παρουσιάζει χρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να επιλέγονται τα κατεψυγμένα λαχανικά, αλλά και την σωστή συντήρηση και κατανάλωσή τους.
Η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Κωνσταντίνος Ξένος παρουσιάζουν μια ενδιαφέρουσα από αισθητικής αλλά και διατροφικής άποψης χρωματική παλέτα με λαχανικά που βάζει ο καθένας στο πιάτο του, εξηγώντας πως το χρώμα συνδυάζεται με την διατροφική τους αξία.
Δεν λείπουν επίσης μικρά μυστικά για υγιεινή διατροφή, μια γρήγορη και εύγευστη συνταγή γαλατόπιτας, όπως και προτάσεις παρασκευής φυσικών ποτών που μπορούν να συνδυαστούν με σνακ τυριού.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.