«Οι Νέοι Φάκελοι» ανοίγουν το θέμα: υγεία και νοσοκομεία

30/12/2010


«Οι Νέοι Φάκελοι» ανοίγουν το θέμα: υγεία και νοσοκομεία τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου στις 23.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος μιλά για όλα στον Τάσο Τέλλογλου.

Εφημερία
Μπορούν τα δημόσια νοσοκομεία να λειτουργήσουν με μειωμένο προϋπολογισμό κατά 40%; «ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» περνούν τρεις εβδομάδες στο Ιπποκράτειο, σε ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, και καταγράφουν πώς γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό και ασθενείς αντιμετωπίζουν νέα και παλιά προβλήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Ο Τάσος Τέλλογλου, η δημοσιογράφος των Νέων Φακέλων Μαριάννα Κακαουνάκη και οι οπερατέρ Χρήστος Αραμπατζής και Θοδωρής Κωνσταντίνου μπαίνουν στο χειρουργείο του νοσοκομείου, στις αποθήκες όπου για χρόνια στοιβάζονταν απλήρωτα ιατρικά υλικά. Ακόμη, μπαίνουν στους χώρους των οικονομικών υπηρεσιών όπου οι υπάλληλοι δίνουν μάχη με το χρόνο που τους έχει δώσει η τρόικα αλλά και στις εφημερίες, όπου ασθενείς, γιατροί και νοσηλευτές καλούνται τώρα να “ξεχάσουν όσα ήξεραν”.
Η κάμερα των ΝΕΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ καταγράφει όλα όσα ακούν για τα δημόσια νοσοκομεία αλλά δεν έχουν ποτέ δει στην τηλεόραση.
Ποια είναι τα Greek Statistics στην Υγεία και ποιοι από τους στόχους του Μνημονίου είναι εφικτοί;
Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τάσο Τέλλογλου για το “νυστέρι στα νοσοκομεία” και τον “μπαλτά της δημόσιας διοίκησης”.

Συντελεστές: Αλέξης Παπαχελάς, Τάσος Τέλλογλου, Σοφία Παπαϊωάννου
Αρχισυνταξία: Άγγελος Πετρόπουλος
Δημοσιογραφική Ομάδα :Κατερίνα Λομβαρδέα, Ελένη Βαρβιτσιώτη, Μαριάννα Κακαουνάκη, Χάρης Καρανίκας, Αναστασία Μουμτζάκη, Άννα Χατζόγλου, Βάσσια Πικρού
Σκηνοθεσία :Δημήτρης Τσίγκος
Βοηθός Σκηνοθέτη :Νίνα Φούφα
Μοντάζ – Επιμέλεια Βίντεο :Απόστολος Νικολαΐδης, Γωγώ Μπεμπέλου
Οπερατέρ: Χρήστος Αραμπατζής, Θοδωρής Κωνσταντίνου
Υπεύθυνη παραγωγής: Χριστίνα Φραγκιά
Οργάνωση Παραγωγής :Χρήστος Κάτσικας


www.folders.gr


 

Περισσότερα Νέα

Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.