«Ανασκόπηση 2010» με το Σπύρο Μάλλη

27/12/2010

Τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς, που σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται προβάλλει την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μέσα από την εκπομπή «Ανασκόπηση 2010» με το Σπύρο Μάλλη.

Τα γεγονότα της χρονιάς από την Ελλάδα και τον κόσμο όπως τα κατέγραψαν οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ σε ένα δίωρο αφιέρωμα.
Την πρώτη ώρα της εκπομπής δημοσιογράφοι- πολιτικοί αναλυτές παρεμβαίνουν στην εκπομπή και μιλούν για το γεγονός που θα θυμούνται από την χρονιά που φεύγει.
Ο Άρης Πορτοσάλτε, η Κατερίνα Ακριβοπούλου,ο Γιώργος Βούλγαρης, ,ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος συζητούν για όλα τα μεγάλα γεγονότα που απασχόλησαν την ελληνική κοινωνία όπως για τον :Καλλικράτη, την κατάρρευση των εταιριών του Ψωμιάδη, τα οικονομικά μέτρα ,το Μνημόνιο, τις εκλογές,την τρομοκρατία κ.α.

Τη δεύτερη ώρα της εκπομπής η Λίδα Μπόλα και η Ελένη Βαρβιτσιώτη αναλύουν τα διεθνή γεγονότα του 2010 που «ξεχώρισαν» όπως : ο σεισμός στην Αϊτή, η διάσωση των 33 μεταλλωρύχων στην Χιλή, η οικονομία στην Ευρώπη κ.α.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου η Ανασκόπηση του 2010 από τον ΣΚΑΙ.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.