Χιλή: Παγιδευμένοι στα Έγκατα της Γης στο ΣΚΑΪ

13/12/2010

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που καταγράφει όλα όσα έζησαν οι μεταλλωρύχοι στην Χιλή μέχρι να ανασυρθούν από τα έγκατα της γης, προβάλλει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 23.15.

Οι εικόνες από τη διάσωση των 33 μεταλλωρύχων στη Χιλή είναι ακόμη χαραγμένες στη μνήμη όλων μας. Πόσα όμως, γνωρίζει ο καθένας πραγματικά για την απίστευτη περιπέτεια των ανθρώπων που πέρασαν πάνω από δύο μήνες παγιδευμένοι στα έγκατα της γης;
Η ομάδα παραγωγής αυτού του ξεχωριστού ντοκιμαντέρ παρακολούθησε από κοντά το δράμα των μεταλλωρύχων έως τη στιγμή που ανασύρθηκαν από την υπόγεια φυλακή τους. Μέσα από τρισδιάστατα ηλεκτρονικά γραφικά, συνεντεύξεις με μηχανικούς, τα σωστικά συνεργεία και τους γιατρούς που πρόσφεραν υποστήριξη στους άτυχους εργάτες, αλλά και με τις οικογένειες των εγκλωβισμένων, θα μπορέσει ο τηλεθεατής να δει όλο το παρασκήνιο από την διάσωση που συγκίνησε όλη την ανθρωπότητα.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.