Αφιέρωμα στο Μάνο Ξυδούς το "Αmstel live ...γιατί έτσι σας αρέσει"

20/10/2010


Ένα δίωρο μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Μάνο Ξυδούς με προβολή σπάνιου υλικού από τις εμφανίσεις του θα προβάλλει το
«AMSTEL LIVE… γιατί έτσι σας αρέσει» την Τετάρτη στις 00.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ένα μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο τραγουδιστή, συνθέτη και στιχουργό Μάνο Ξυδούς. Φίλοι, συνεργάτες, κορυφαίοι τραγουδοποιοί που μοιράστηκαν μουσικές στιγμές μαζί του, τραγουδούν «ζωντανά» αγαπημένες του επιτυχίες και αναπολούν τις προσωπικές τους εμπειρίες από την κοινή τους πορεία.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας θυμούνται ιστορίες από τη συνεργασία τους στους ΠΥΞ ΛΑΞ και μιλούν για την "αιώνια" φιλία τους.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Διονύσης Τσακνής μιλούν για τη μεγάλη κοινή τους αγάπη...το ποδόσφαιρο.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης κάνει βόλτα στους Αγίους Αναργύρους και θυμάται πως χρωστάει "σχεδόν τα πάντα στον Μάνο".
Ο Λάκης Παπαδόπουλος διηγείται με το γνωστό γλαφυρό του τρόπο, μερικές από τις ιστορίες των τραγουδιών τους.
Ο Γιάννης Ευθυμίου διηγείται την ιστορία των ιστορικών ''Dreamer and the full moon'' και τη μεγάλη τους επιτυχία ''Sandrina''.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μιλά για την απώλεια του φίλου του αλλά και άλλων μεγάλων καλλιτεχνών της γενιάς του.
Μαζί επί σκηνής, στο μουσικό αυτό ταξίδι, ο Μύρων Στρατής, οι Οναρ, ο Δημήτρης Καλαϊτζής, ο Πάρης Γκαγκαστάθης, ο Κώστας Γαλίτης, ο Μάνος Λυδάκης, η Μαρία Λούκα, τα "Σύννεφα με παντελόνια", το συγκρότημα ΑΛΚΗ και οι Kollectiva. Τραγουδούν και θυμούνται στιγμές με τον Μάνο Ξυδούς, περιστατικά και συμβουλές που τους ''σημάδεψαν'' και καθόρισαν την πορεία τους στην ελληνική μουσική. Νέοι καλλιτέχνες από...εκείνους που πάντα στήριζε και ο ίδιος θα επέλεγε να ερμηνεύσουν τα τραγούδια του.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει σπάνιο υλικό από ζωντανές εμφανίσεις του καλλιτέχνη, που προβλήθηκαν για πρώτη φορά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.