Τα «Κηπουρέματα» στον Εθνικό κήπο

16/06/2010

Τα «Κηπουρέματα» ξεναγούν τους τηλεθεατές στον Εθνικό κήπο ενώ μαζί με συμβουλές για αντιμετώπιση ασθενειών των φυτών φτιάχνουν μία ακόμη βεράντα...πράσινη, το Σάββατο 19 Ιουνίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 11.00 το πρωί.
Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο γεωπόνος και αρχιτέκτονας τοπίου Ανδρέας Μπαρμπούτσης.
Τα «Κηπουρέματα» ξεναγούνται στον Εθνικό Κήπο, αφηγούνται την ιστορία του και μοιράζονται όλα τα μυστικά που τον κάνουν τόσο ξεχωριστό, με τους υπεύθυνους για τη συντήρηση και τη λειτουργία του.
Ακόμη, μαθαίνουν στους τηλεθεατές πώς να εξολοθρεύσουν τη βαμβακάδα που ταλαιπωρεί τα πεύκα όλης της Μεσογείου, αλλά και πώς να προστατεύουν τα δέντρα από τα έντομα. Δείχνουν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να απομακρύνουν τα σαλιγκάρια από την αυλή, αλλά και το πώς μπορούν να εμβολιάσουν τα οπωροφόρα τους για να παράγουν καλύτερους καρπούς.
Στη συνέχεια, η εκπομπή ομορφαίνει μια βεράντα στο κέντρο της πόλης και όπως πάντα, λύνει τις απορίες του κοινού που ανησυχεί για την υγεία των φυτών του.

Η εκπομπή ταξιδεύει τους τηλεθεατές σε ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και τους ξεναγεί στα μονοπάτια της κηπουρικής.
Πρόκειται για μια παραγωγή της STEFI PRODUCTIONS, με την φρέσκια ματιά του σκηνοθέτη Δημήτρη Γκότση. Χορηγός της εκπομπής είναι το Praktiker.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.