Πρεμιέρα για την¨Πρώτη γραμμή" και το "ΣΚΑΪ τώρα" τη Δευτέρα.

19/02/2010

Η ενημέρωση στο ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου ξεκινάει από τις 6.00 με την «Πρώτη γραμμή» και στις 10.00 τη σκυτάλη παίρνει το «ΣΚΑΪ τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου.
«Πρώτη γραμμή» με το Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6.00 έως και τη 10.00 το πρωί.
«Σε μια εποχή κρίσιμη και παράλληλα σημαντική για το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας, η «Πρώτη Γραμμή» ανοίγει ένα νέο κύκλο ενημέρωσης στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου με αμεσότητα, εγκυρότητα, πλουραλισμό , χωρίς κραυγές και προσπάθεια εντυπωσιασμού, η «Πρώτη Γραμμή» θα ενημερώνει τους πολίτες για τα όσα συμβαίνουν - μικρά και μεγάλα - στην πολιτική, την οικονομία, τη κοινωνία και βέβαια τον αθλητισμό.»δηλώνει ο Βασίλης Λυριτζής.

Και ο Δημήτρης Οικονόμου συνεχίζει :«Η «Πρώτη Γραμμή» από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 6 το πρωί επιστρέφει στην ενημέρωση με τη σφραγίδα και το κύρος του ΣΚΑΪ. Πιο πλούσια, πιο μαχητική, πιο δυνατή, πιο σύγχρονη με περισσότερα ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις, με μια ισχυρή ομάδα από το δυναμικό του ΣΚΑΪ εκπαιδευμένη σε δύσκολες αποστολές και μαχητική ενημέρωση.»


Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης πριν ξεκινήσει την ημέρα. Από τις 6.00 μέχρι και τις 10.00 οι δύο δημοσιογράφοι θα δίνουν με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο όλη την ειδησεογραφία της ημέρας με τη βοήθεια του δημοσιογραφικού επιτελείου του ΣΚΑΪ αλλά και των τεχνικών δυνατοτήτων του.

Στην καλύτερη κάλυψη των γεγονότων και το ελικόπτερο του σταθμού. Τα μεγάλα γεγονότα, η οικονομία, η κοινωνία, διεθνή ενημέρωση, οι πρωταγωνιστές τους, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες.

«ΣΚΑΪ τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 έως και τη 1.00 το μεσημέρι.

«Στο «ΣΚΑΪ Τώρα» πρωταγωνιστής είναι η είδηση και στόχος η ενημέρωση των τηλεθεατών με μια πιο σύγχρονη ματιά.
Είχαμε λίγες μέρες στη διάθεσή μας για να «στήσουμε» μια εκπομπή, ιδιαιτέρως απαιτητική στη ροή των ειδήσεων αλλά και της εικόνας που βγαίνει στον αέρα. Τη Δευτέρα όμως θα είμαστε έτοιμοι, να δείξουμε τα πρώτα δείγματα, μιας νέας τηλεοπτικής γραφής.
Και κάθε μέρα θα προσθέτουμε νέα στοιχεία, νέα εργαλεία, τόσο για την ενημέρωση όσο και για την επικοινωνία με τον τηλεθεατή όπου κι αν βρίσκεται.
«ΣΚΑΪ τώρα» και όλα όσα συμβαίνουν παντού, στην οθόνη σας.» δηλώνει η Πόπη Τσαπανίδου εν όψει της πρεμιέρας.


Η Πόπη Τσαπανίδου και ο ΣΚΑΪ καθημερινά από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι τηλεθεατές.
Με συνεχείς απ΄ευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις η εκπομπή πιάνει το σφυγμό της καθημερινότητας, ενώ ειδικοί συνεργάτες αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας.
Το «ΣΚΑΪ τώρα» εκτός από την καθημερινή ειδησεογραφία με σύγχρονη ματιά θα καταπιάνεται με θέματα που αφορούν στην επιστήμη, την τεχνολογία, τους νέους και τον πολιτισμό.
Μια ομάδα ειδικών σε συνεργασία με την Πόπη Τσαπανίδου θα απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή.
Ακόμη, η εκπομπή που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις θα εγκαινιάσει και ένα νέο είδος επικοινωνίας με τους τηλεθεατές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.