Ο «SURVIVORMAN» στο ΣΚΑΪ

23/10/2009

Ο Les Stroud σε κάθε επεισόδιο του «SURVIVORMAN» μεταφέρεται σε μια απομονωμένη, ...άγρια περιοχή με ελάχιστο εξοπλισμό. Τις επόμενες επτά ημέρες προσπαθεί ολομόναχος να φτάσει σ’ ένα σημείο τερματισμού και στην πορεία, κινηματογραφεί μόνος του τις περιπέτειές του.
Ένας άντρας αντιμέτωπος με τη φύση: χωρίς τροφή, χωρίς καταφύγιο, χωρίς εργαλεία, χωρίς συνεργείο κινηματογράφησης, με μόνο όπλο το μυαλό και την αντοχή του.
Στο πρώτο επεισόδιο: ο Les ξεκινά από τη χερσόνησο Osa στην Costa Rica με μόνο εξοπλισμό ένα ζευγάρι γυαλιά καταδύσεων, τρία στυλό διαρκείας, ένα σουγιά και τα ρούχα που φοράει. Τις επτά μέρες που ακολουθούν, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα με την ανελέητη ζέστη, τη φρικτή υγρασία, τα θανατηφόρα φίδια, τις πελώριες αράχνες και τους επικίνδυνους σκορπιούς της Costa Rica.


Από τα τροπικά δάση της Κόστα Ρίκα στα επιπλέοντα κομμάτια πάγου της Αρκτικής, ο τηλεθεατής παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο ένας άνθρωπος ξεπερνά φαινομενικά ανυπέρβλητα εμπόδια κάθε Κυριακή Οκτωβρίου στις 22.30 στο ΣΚΑΪ.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.