Το "The "F" World" κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ

23/10/2009

Η εκπομπή «The F Word» του Gordon Ramsay απευθύνεται σε ανθρώπους με όρεξη. Η τολμηρή, μοντέρνα και σκανταλιάρικη ματιά της εκπομπής, αναμετριέται στον κόσμο του φαγητού.
Συνδυάζει εξωτερικά γυρίσματα, ρεαλιστικές στιγμές που διαδραματίζονται μέσα στην κουζίνα, συνεντεύξεις με επωνύμους, εντυπωσιακά μαγειρικά κόλπα.
Συνταγές-πρόκληση βασισμένες στο να δώσουν στην όλη δομή και σχήμα το σήμα κατατεθέν της εκπομπής, αλλά και την ενέργεια, τους εντατικούς ρυθμούς, και το πλούσιο οπτικό υλικό, δημιουργώντας έτσι νέες τάσεις στον κόσμο του φαγητού, και όχι μόνο.

H δράση λαμβάνει χώρα με φόντο το προσωπικό μιας κουζίνας σε ώρα αιχμής, που είναι επανδρωμένη από τον Γκόρντον και την ερασιτεχνική του ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Γκόρντον και η ομάδα του ετοιμάζουν ένα γεύμα που αποτελείται από τρία πιάτα για 50 άτομα και ,κάθε συνταγή του είναι τέτοια ώστε οι τηλεθεατές μπορούν να τη μαγειρέψουν από το σπίτι τους.
Αν στους παρευρισκομένους δεν αρέσουν τα φαγητά, δεν πληρώνουν, οπότε η πίεση που δημιουργείται ανάμεσα στην ομάδα είναι πραγματικά ασφυκτική.
 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.