Η Ώρα της Γης

27/04/2009

Ο ΣΚΑΪ στηρίζει από την πρώτη στιγμή την παγκόσμια εκστρατεία της Ώρας της Γης κατά των κλιματικών αλλαγών, στηρίζοντας την προσπάθεια της WWF Ελλάς.

Η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τις περισσότερες συμμετοχές πολιτών.

Πάνω από 369 δήμοι και κοινότητες από ολόκληρη τη χώρα, περισσότερες από 32.000 ηλεκτρονικές εγγραφές πολιτών,212 σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα,710 επιχειρήσεις και 182 φορείς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και συνεχίζουν.

Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ συνεχίζουν την καμπάνια για την ευαισθητοποίηση των πολιτών καλώντας τους να συμμετάσχουν στην εκστρατεία αυτή.

Ο ΣΚΑΪ 100,3, διεξάγει και έναν «διαγωνισμό».Λαμβάνει καθημερινά πρωτότυπες ιδέες για το πως οι πολίτες θα καλύψουν την ώρα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας η συναυλία που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ, ο Δήμος Αθηναίων και η WWF Ελλάς στην Πνύκα με το Μάριο Φραγκούλη για την «Ώρα της γης» το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 20.00.

Κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον τενόρο Μάριο Φραγκούλη με τη συνοδεία της Συμφωνικής του Δήμου Αθηναίων υπό την διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.

Παράλληλα στις 20.30 την ώρα που θα σβήσουν τα φώτα της Γης θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά να χαμηλώνει ο φωτισμός στον Παρθενώνα αλλά και σε όλα τα άλλα αρχαιολογικά μνημεία.

Ο ΣΚΑΪ θα καταγράψει τη συναυλία και θα μεταφέρει εικόνες από την Πνύκα, την Ακρόπολη αλλά και από τους αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας σε όλο τον κόσμο.


 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.