Νέες Εκπομπές

"Χρυσές ενδεκάδες" του ελληνικού ποδοσφαίρου στο ΣΚΑΪ

05/01/2010

Μία «Χρυσή Ενδεκάδα» για κάθε δεκαετία με τον αρχηγό της και τον προπονητή της! Η Superlague και ο ΣΚΑΪ δίνουν την ευκαιρία στους Έλληνες φιλάθλους να αναδείξουν τους πρώτους των πρώτων. Πενήντα χρόνια δόξας και ανεπανάληπτων στιγμών. Πενήντα χρόνια μπάλας και συγκινήσεων που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει. Φέτος συμπληρώνονται πέντε δεκαετίες από τη...

 

«Ελληνοτουρκικές σχέσεις: η ώρα των αποφάσεων» με τον Αλέξη Παπαχελά στο ΣΚΑΪ

19/11/2009

Ο ΣΚΑΪ με τον Αλέξη Παπαχελά ανοίγουν τον φάκελο των Ελληνοτουρκικών σχέσεων λίγο πριν από τις κρίσιμες αποφάσεις της Ευρώπης την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 23.00.

 

Η "Χρυσή πεντάδα" του ελληνικού μπάσκετ στο ΣΚΑΪ

19/11/2009

Ο ΣΚΑΪ μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία αναδεικνύει την «Χρυσή πεντάδα» του μπάσκετ στην Ελλάδα. Ο ΣΚΑΪ δίνει την ευκαιρία σε όλους του φίλους του αθλητισμού να αναδείξουν τους κορυφαίους έλληνες μπασκετμπολίστες όλων των εποχών και να τους απολαύσουν σε δύο εκπομπές στις 18 και 21 Δεκεμβρίου. Μέσα από την ιστοσελίδα του σταθμού και συγκεκριμένα πηγαίνοντας στο www.sk...

 

Το NBA στο ΣΚΑΪ

30/10/2009

Ο μαγικός κόσμος του NBA έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τα επόμενα τρία χρόνια θα μεταδίδει τους καλύτερους αγώνες του ΝΒΑ. Πάνω από 75 αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.