Δελτία

"Εντομα" πρωταγωνιστούν στο "LIFE" την Τετάρτη στο ΣΚΑΪ

24/11/2009

Έντομα που πετούν με εκατομμύρια πεταλούδες, γιγάντιες μέλισσες σε μια μάχη μέχρι θανάτου και χιλιάδες άλλα έντομα «συλλαμβάνει» ο φακός του «Life» στο επεισόδιο που θα προβάλλει την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 22.00 η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Τα "Γυρίσματα" ταξιδεύουν στα πιο πολύτιμα οικοσυστήματα των Βαλκανίων

20/11/2009

Τα «Γυρίσματα» από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και καθημερινά στις 19.00 ταξιδεύουν στα πιο πολύτιμα οικοσυστήματα των Βαλκανίων: στο υδάτινο σταυροδρόμι τριών λαών, τις Πρέσπες, στο νησί της ορεινής Μακεδονίας, τον ΄Αγιο Αχίλλειο, στην προϊστορική πλωτή πολιτεία του Δισπηλίου, στα παρθένα δάση της Πίνδου και του Γράμμου.

 

Η ιστορία της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟ στο "Για πάντα πρωταθλητές"

20/11/2009

Οι κορυφαίοι παίκτες στην ιστορία της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού μιλούν στο επεισόδιο της σειράς «Για πάντα πρωταθλητές» τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Από Κόνιτσα έως Σάμο ταξιδεύει το "I Love GR" το Σάββατο στο ΣΚΑΪ

19/11/2009

Η μεγάλη βόλτα στις γειτονιές της Ελλάδας συνεχίζεται με το «Ι Love GR» το βράδυ του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου, στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Και αυτό το Σάββατο από τις 19.00-21.00 , το «Ι Love GR» ταξιδεύει με όλα τα μέσα... για να φτάσει μέχρι την Κόνιτσα , την Χάλκη , την Αρχαία Ολυμπία , την Άρτα, τη Σκόπελο, την Φλώρινα, την Αμοργό ,τη Μύκονο , την Ζάκυν...

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.