Δελτία

Δεκεμβριος ένας χρόνος μετά

09/12/2009

Ο Άρης Πορτοσάλτε με τη βοήθεια των ραδιοφωνικών παραγωγών του ΣΚΑΪ “Laternative” ανοίγει ένα μεγάλο διάλογο ανάμεσα σε νέους ανθρώπους για το τι άφησε πίσω του ο περσινός Δεκέμβρης, και θα προβληθεί την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 23.00 στο ΣΚΑΪ.

 

Τα ¨πλάσματα του βυθού" συναντά το "Life" στο ΣΚΑΪ

08/12/2009

Από το βυθό της Ανταρκτικής έως τις ακτές του Μεξικού ταξιδεύει το «Life» για να καταγράψει τα «Πλάσματα του βυθού» στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου , στις 22.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Από Πάτμο έως Χανιά και Ηράκλειο ταξιδεύει το "I love GR"

04/12/2009

Tο «Ι Love GR» περιμένει όλους τους πιστούς συνταξιδιώτες του το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου στις 19.00 ακριβώς στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο «Ι Love GR» αυτή την εβδομάδα μπαίνουν στη ...μάχη : η Ιθάκη, το Γαλαξίδι, ο Βόλος, η Πάτμος, η Νότια Εύβοια, η Επίδαυρος, το Ηράκλειο, η Πύλος, η Λίμνη Πλαστήρα και τα Χανιά!

 

Σε Φωκίδα και Αιτωλοακαρνανία ταξιδεύουν τα "Γυρίσματα"

04/12/2009

Τα «Γυρίσματα» από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και καθημερινά στις 19.00 ταξιδεύουν σε Φωκίδα και Αιτωλοακαρνανία μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.