Δελτία

Οικονομία: Σωτηρία ή χρεοκοπία;»

15/12/2009

Τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε την χρεοκοπία και ποιοι θα μας βοηθήσουν στο δρόμο της σωτηρίας; Τι ζητούν οι αγορές και οι Βρυξέλλες και ποιος είναι εκείνος που έχει και πρέπει να πληρώσει; Οι απαντήσεις θα δοθούν στην εκπομπή «Οικονομία: Σωτηρία ή χρεοκοπία;» που συντονίζει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 23.00 στο ΣΚΑΪ.

 

ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ special: «Το Δίκτυο της SIEMENS»

11/12/2009

Ο Τάσος Τέλλογλου και «ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» του ΣΚΑΪ επιστρέφουν στο Μόναχο για να διηγηθούν την ιστορία των «μαύρων ταμείων» της SIEMENS και το μεγαλύτερο Ελληνικό πολιτικό σκάνδαλο των τελευταίων χρόνων τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 23.00.

 

Χειμερινές αποδράσεις στα "Γυρίσματα" του ΣΚΑΪ

11/12/2009

Χειμερινές αποδράσεις με απολαυστικά «Γυρίσματα» με το Δημήτρη Γιαγτζόγλου και τη Ράνια Τζίμα από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και καθημερινά στις 19.00 σε Αχαϊα και Κορινθία μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ

 

Η ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ στο "Για πάντα πρωταθλητές"

11/12/2009

Στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι αφιερωμένο το επεισόδιο της σειράς «Για πάντα πρωταθλητές» τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.