Δελτία

Κύπελλο ,μπάσκετ και Ισπανικό στα αθλητικά του ΣΚΑΪ

23/04/2010

Πλούσιο αθλητικό υπερθέαμα από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο. Σε απ’ ευθείας μετάδοση από το Ολυμπιακό Στάδιο ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ

 

Καρδίτσα, Τρίκαλα, Αλόννησος και Ψαρά στο «Ι love GR»

21/04/2010

Το ταξίδι του «Ι love GR» με οικοδέσποινα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου συνεχίζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και προβλέπεται ακόμα συναρπαστικότερο την Πέμπτη 22 Απριλίου στις 22.00 όπου τη ...μάχη θα δώσουν: Καρδίτσα, Τρίκαλα, Αλόννησος και Ψαρά.

 

“The First 48” στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

21/04/2010

Τα πρώτα δύο εικοσιτετράωρα μετά από ένα έγκλημα παρακολουθεί η νέα σειρά της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “The First 48” που θα προβληθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου στις 24.00.

 

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος και το ελληνικό ...ανυπεράσπιστο χρέος στους "Νέους Φακέλους"

16/04/2010

«ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» ανοίγουν εκτάκτως στις 22.00 την Δευτέρα 19 Απριλίου με καλεσμένο τον Ανδρέα Βγενόπουλο και συζητούν για την κρίση στην Οικονομία. Ακόμη, η εκπομπή ερευνά το τι συνέβη με τον υψηλό δανεισμό της χώρας και πώς το ελληνικό χρέος έμεινε ανυπεράσπιστο απέναντι στις αγορές.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.