Δελτία

Magic De Spell, Τρίφωνο, Α.Ρίζος&Κ.Χρονόπουλος στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει»

20/05/2010

Οι Magic De Spell, οι Τρίφωνο, ο Απόστολος Ρίζος και ο Κώστας Χρονόπουλος εμφανίζονται στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» που προβάλλεται τo Σάββατο 22 Μαΐου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Σε Καλαμάτα, Κόρινθο, Τήνο και Σύρο ταξιδεύει το «Ι love GR»

19/05/2010

Το ταξίδι του «Ι love GR» με οικοδέσποινα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου συνεχίζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και προβλέπεται ακόμα συναρπαστικότερο την Πέμπτη 20 Μαΐου στις 22.00 όπου τη ...μάχη θα δώσουν: Καλαμάτα, Κόρινθος, Τήνος και Σύρος;

 

Φινάλε με γάμο του "Ντέξτερ" στο ΣΚΑΪ

17/05/2010

Με ένα γάμο και έναν φόνο θα ολοκληρωθεί ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης σειράς «Dexter» που θα προβληθεί την Τρίτη 18 Μαΐου στις 24.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

«ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» με πέντε υπουργούς Οικονομικών στο ΣΚΑΪ

14/05/2010

«ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» ανοίγουν με μια μεγάλη έρευνα τη Δευτέρα 17 Μαΐου στις 23.15 στον ΣΚΑΪ, για το χρονικό της χαμένης αξιοπιστίας της Ελληνικής οικονομίας. Ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και οι τέσσερις προκάτοχοί του – Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης, Αλογοσκούφης, Παπαθανασίου – για πρώτη φορά απαντούν στα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν «το ανέ...

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.