Δελτία

Σε Καλαμάτα, Κόρινθο, Τήνο και Σύρο ταξιδεύει το «Ι love GR»

19/05/2010

Το ταξίδι του «Ι love GR» με οικοδέσποινα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου συνεχίζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και προβλέπεται ακόμα συναρπαστικότερο την Πέμπτη 20 Μαΐου στις 22.00 όπου τη ...μάχη θα δώσουν: Καλαμάτα, Κόρινθος, Τήνος και Σύρος;

 

Φινάλε με γάμο του "Ντέξτερ" στο ΣΚΑΪ

17/05/2010

Με ένα γάμο και έναν φόνο θα ολοκληρωθεί ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης σειράς «Dexter» που θα προβληθεί την Τρίτη 18 Μαΐου στις 24.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

«ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» με πέντε υπουργούς Οικονομικών στο ΣΚΑΪ

14/05/2010

«ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» ανοίγουν με μια μεγάλη έρευνα τη Δευτέρα 17 Μαΐου στις 23.15 στον ΣΚΑΪ, για το χρονικό της χαμένης αξιοπιστίας της Ελληνικής οικονομίας. Ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και οι τέσσερις προκάτοχοί του – Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης, Αλογοσκούφης, Παπαθανασίου – για πρώτη φορά απαντούν στα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν «το ανέ...

 

Αθλητικό θέαμα από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ .

13/05/2010

Πλούσιο αθλητικό θέαμα από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο. Σε απ’ ευθείας μετάδοση οι αγώνες των πλει-οφ της σούπερ λίγκα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.