Δελτία

Τα «Κηπουρέματα» στον Εθνικό κήπο

16/06/2010

Τα «Κηπουρέματα» ξεναγούν τους τηλεθεατές στον Εθνικό κήπο ενώ μαζί με συμβουλές για αντιμετώπιση ασθενειών των φυτών φτιάχνουν μία ακόμη βεράντα...πράσινη, το Σάββατο 19 Ιουνίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 11.00 το πρωί.

 

«Κηπουρέματα» για Αττικό άλσος&συμβουλές για φυτά...

10/06/2010

Τα «Κηπουρέματα» ξεναγούν τους τηλεθεατές στο πράσινο πια Αττικό άλσος ενώ μαζί με συμβουλές για φυτά και άγρια χόρτα φτιάχνουν μία ακόμη βεράντα...πράσινη, το Σάββατο 12 Ιουνίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 11.00 το πρωί. Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο γεωπόνος και αρχιτέκτονας τοπίου Ανδρέας Μπαρμπούτσης.

 

To «Ι love GR» ταξιδεύει στη Μεσσηνία, στην Αρκαδία και στις Κυκλάδες.

09/06/2010

Το ταξίδι του «Ι love GR» μία ...ανάσα πριν το μεγάλο τελικό. Η οικοδέσποινα Δήμητρα Παπαδοπούλου θα παρουσιάσει την τελευταία τετράδα την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στην δέκατη και τελευταία εκπομπή, πριν από την τελική αναμέτρηση, ταξιδεύει στη Μεσσηνία, στην Αρκαδία και στις Κυκλάδες. Μάχη για το τελευταίο ...εισιτήριο στον τελικό...

 

Η εικόνα της Ελλάδας μέσα από έρευνα,αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις στους "Νέους Φακέλους" στο ΣΚΑΪ.

04/06/2010

Πόσο άλλαξε η εικόνα της Ελλάδας στα μάτια των ξένων, τι αποκαλύπτει ο επικεφαλής των καθηγητών που προσέφυγαν στο συνταγματικό Δικαστήριο για τη βοήθεια της ευρωζώνης απέναντι στην Ελλάδα, παρουσιάζεται μέσα από μία έρευνα και αποκλειστικές συνεντεύξεις της Σοφίας Παπαϊωάννου. Ο Αλέξης Παπαχελάς αποκαλύπτει την ιστορία του Λουκά Χρηστίδη, του Έλληνα κατασκόπου ...

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.