Δελτία

Τον φάκελο της Μικρασιατικής Καταστροφής ανοίγουν στους “ Νέους Φακέλους"

21/06/2010

Την Δευτέρα 21 Ιουνίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ “ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ” ανοίγουν με τις ιστορικές αποφάσεις του Ελευθερίου Βενιζέλου για την εκστρατεία στην Σμύρνη και τις συγκλονιστικές αφηγήσεις των ανθρώπων που έζησαν από κοντά την «χίμαιρα της Ιωνίας».

 

Τα «Κηπουρέματα» στον Εθνικό κήπο

16/06/2010

Τα «Κηπουρέματα» ξεναγούν τους τηλεθεατές στον Εθνικό κήπο ενώ μαζί με συμβουλές για αντιμετώπιση ασθενειών των φυτών φτιάχνουν μία ακόμη βεράντα...πράσινη, το Σάββατο 19 Ιουνίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 11.00 το πρωί.

 

«Κηπουρέματα» για Αττικό άλσος&συμβουλές για φυτά...

10/06/2010

Τα «Κηπουρέματα» ξεναγούν τους τηλεθεατές στο πράσινο πια Αττικό άλσος ενώ μαζί με συμβουλές για φυτά και άγρια χόρτα φτιάχνουν μία ακόμη βεράντα...πράσινη, το Σάββατο 12 Ιουνίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 11.00 το πρωί. Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο γεωπόνος και αρχιτέκτονας τοπίου Ανδρέας Μπαρμπούτσης.

 

To «Ι love GR» ταξιδεύει στη Μεσσηνία, στην Αρκαδία και στις Κυκλάδες.

09/06/2010

Το ταξίδι του «Ι love GR» μία ...ανάσα πριν το μεγάλο τελικό. Η οικοδέσποινα Δήμητρα Παπαδοπούλου θα παρουσιάσει την τελευταία τετράδα την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στην δέκατη και τελευταία εκπομπή, πριν από την τελική αναμέτρηση, ταξιδεύει στη Μεσσηνία, στην Αρκαδία και στις Κυκλάδες. Μάχη για το τελευταίο ...εισιτήριο στον τελικό...

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.