Δελτία

"The Good Wife" και ντοκιμαντέρ την Πέμπτη στο ΣΚΑΪ

03/11/2010

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο από τη βραβευμένη σειρά «THE GOOD WIFE» θα προβληθεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στις 22.00 ενώ αμέσως μετά ακολουθεί ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ από τη σειρά «Mega Disasters» όπου καταγράφει τις συνέπειες από την έκρηξη ενός ηφαιστείου και τέλος στις 00.15 στο «CRIME AND PUNISHMENT» καταγράφεται η ιστορία της ...

 

Tρεις έρευνες για την τοπική διαφθορά στους "Nέους Φακέλους"

29/10/2010

ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν με τρεις έρευνες για την τοπική διαφθορά, την απουσία των κομμάτων από αυτές τις εκλογές αλλά και τις δύσκολες ημέρες και νύχτες στο κέντρο της Αθήνας, την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ, λίγο πριν από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το Β Παγκόσμιο Πόλεμο στη σειρά «APOCALYPSE» .

26/10/2010

O ΣΚΑΪ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μια επική σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «APOCALYPSE». Με αφορμή την επέτειο του πιο συγκλονιστικού πολέμου όλων των εποχών, στο ΣΚΑΪ την Τετάρτη 27.10 στις 23.00 κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ «APOCALYPSE».

 

«Chef στον αέρα» στο ΣΚΑΪ

22/10/2010

«Chef στον αέρα» μια εκπομπή γεύσεων πληροφοριών και εικόνων από ανθρώπους που έχουν πάθος με το φαγητό και τη γαστρονομία έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 15.00

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.