Δελτία

Ανεργία &ελληνική επιχειρηματικότητα στους "Νέους Φακέλους"

22/11/2010

ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν τον φάκελο «ανεργία» και ελληνική επιχειρηματικότητα. Τα νέα πρόσωπα και η ψυχολογία της ανεργίας σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και ακόμη μία μεγάλη έρευνα του Τάσου Τέλλογλου, την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 23.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Ο δεύτερος κύκλος του "Californication" στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

19/11/2010

Το «Californication»,μία πολυβραβευμένη σειρά που έχει αποσπάσει Χρυσή σφαίρα και ΕΜΜΥ έρχεται με νέο κύκλο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η σειρά του CBS κάνει πρεμιέρα με τα δύο πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 00.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Ε.Ζουγανέλη, Π.Μουζουράκης, Σ. Δημοσθένους & Σ.Δάβαρης στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει»

19/11/2010

Η Ελεονόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Στέφανος Δημοσθένους και ο Στέλιος Δάβαρης εμφανίζονται στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» που προβάλλεται την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Τα "Κηπουρέματα" πηγαίνουν στον Εθνικό Κήπο

19/11/2010

Τα «Κηπουρέματα» την Κυριακή 21Οκτωβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ παρουσιάζουν τον Εθνικό Κήπο, δίνουν συμβουλές για έναν οικολογικό κήπο,... μεταμορφώνουν τον ακάλυπτο χώρο ενός σπιτιού και μοιράζουν δώρα.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.