Δελτία

«ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» ερευνούν το θέμα της μη πληρωμής των διοδίων

04/03/2011

«ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» ερευνούν για ποιον λόγο άνθρωποι σε όλη τη χώρα έχουν αποφασίσει εδώ και μερικούς μήνες να σηκώνουν την μπάρα των διοδίων, τη Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 23.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ακριβώς μετά την επιστροφή της Καθαράς Δευτέρας, και αφού έχουν ή δεν έχουν πληρώσει διόδια στην διαδρομή, «ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» ερευνούν για ποιον λόγο άνθρωποι σε όλη ...

 

H Πηγή Δεβετζή στο «ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»

04/03/2011

H Πηγή Δεβετζή είναι καλεσμένη στο «ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», το διατροφικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 14.00. Στο «Θέμα Διατροφής» η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος με καλεσμένη την Πηγή Δεβετζή αποκαλύπτουν, αν και για ποιο λόγο νηστεύουν τη Σαρακοστή. Ποιοι γνωστοί καλλιτέχνες ακολουθούν την παράδοση;

 

H κ.Νίκη Γουλανδρή φιλοξενείται στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρόσωπα και απόψεις»

04/03/2011

Τη Νίκη Γουλανδρή φιλοξενεί στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρόσωπα και απόψεις» ο Άρης Πορτοσάλτε την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Τα «Κηπουρέματα» φυτεύουν σε παραλία και μεταμορφώνουν μία βεράντα σε γήπεδο πινγκ-πονγκ

04/03/2011

Τα «Κηπουρέματα» την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ φυτεύουν σε παραλία της Αττικής το κρινάκι της θάλασσας και μεταμορφώνουν μία βεράντα σε γήπεδο πινγκ-πονγκ. Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο γεωπόνος και αρχιτέκτονας τοπίου Ανδρέας Μπαρμπούτσης.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.