Δελτία

Τα "Γυρίσματα" πηγαίνουν στη Σαλαμίνα με ξεναγό το Μέμο Μπεγνή

17/03/2011

Στη Σαλαμίνα με τον Μέμο Μπεγνή ταξιδεύουν τα «Γυρίσματα» με το Δημήτρη Γιαγτζόγλου την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 13.00 μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Ο Λευτέρης Λαζάρου στο "Θέμα διατροφής"

17/03/2011

Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι καλεσμένος στο «ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», το διατροφικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 14.00. Η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Κωνσταντίνος Ξένος με καλεσμένο τον Λευτέρη Λαζάρου αναφέρονται στο ρόλο που «παίζει» η διατροφή στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, αλλά και στην απώλεια βάρους πριν και μετά από κάποια χειρουργική επέμβαση.

 

«Κηπουρέματα» σε Φιλοθέη και Αργυρούπολη

17/03/2011

Τα «Κηπουρέματα» την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πηγαίνουν σε μία ξεχωριστή παιδική χαρά στη Φιλοθέη και μεταμορφώνουν μία βεράντα μίας οικογένειας στην Αργυρούπολη. Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο γεωπόνος και αρχιτέκτονας τοπίου Ανδρέας Μπαρμπούτσης.

 

To «Μπες στο κλίμα» επισκέπτεται την Ανάβρα της Καρδίτσας

17/03/2011

To «Μπες στο κλίμα» ταξιδεύει στην Καρδίτσα για να αξιολογήσει ενεργειακά ένα ακόμη σπίτι. H εκπομπή οικολογικής συνείδησης του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό θα προβληθεί το Σάββατο 19 Mαρτίου στις 19.00.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.