Δελτία

Ο Δημήτρης Παντερμαλής στο «Πρόσωπα και απόψεις»

05/04/2011

Ο διευθυντής του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης και καθηγητής Αρχαιολογίας Δημήτρης Παντερμαλής, συναντά τον Άρη Πορτοσάλτε στην εκπομπή «Πρόσωπα και απόψεις» που θα προβληθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στις 16.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

«Κηπουρέματα» με σπιτικά εντομοκτόνα από τον Αν.Μπαρμπούτση

05/04/2011

Τα «Κηπουρέματα» την Κυριακή 10 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πηγαίνουν στην πλατεία Αμερικής και στη λεωφόρο Κηφισίας. Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο γεωπόνος και αρχιτέκτονας τοπίου Ανδρέας Μπαρμπούτσης.

 

Ο Ηλίας Μαμαλάκης στο «ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»

05/04/2011

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι καλεσμένος στο «ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», το διατροφικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ την Κυριακή 10 Απριλίου στις 14.00. Η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Κωνσταντίνος Ξένος στο «Θέμα Διατροφής» φιλοξενούν τον Ηλία Μαμαλάκη και αναφέρονται στη διατροφική αξία του ψωμιού αλλά και στα διατροφικά μυστικά για τη νεότητα.

 

"Μπες στο κλίμα" στη Θεσσαλονίκη

05/04/2011

To «Μπες στο κλίμα» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αξιολογήσει ενεργειακά ένα ακόμη σπίτι. H εκπομπή οικολογικής συνείδησης του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό θα προβληθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στις 19.00.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.