Δελτία

Δ.Τσακνής, Ρ.Αντωνοπούλου και Κίτρινα ποδήλατα στο «AMSTEL LIVE… γιατί έτσι σας αρέσει»

05/04/2011

O Διονύσης Τσακνής, η Ρίτα Αντωνοπούλου και τα Κίτρινα ποδήλατα εμφανίζονται στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» την Κυριακή 10 Απριλίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ένα μουσικό ταξίδι διαφορετικό και με πολλές εκπλήξεις στο «AMSTEL LIVE… γιατί έτσι σας αρέσει» με τη Νάντια Σπηλιωτοπούλου θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 20.00.

 

Ο Δημήτρης Παντερμαλής στο «Πρόσωπα και απόψεις»

05/04/2011

Ο διευθυντής του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης και καθηγητής Αρχαιολογίας Δημήτρης Παντερμαλής, συναντά τον Άρη Πορτοσάλτε στην εκπομπή «Πρόσωπα και απόψεις» που θα προβληθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στις 16.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

«Κηπουρέματα» με σπιτικά εντομοκτόνα από τον Αν.Μπαρμπούτση

05/04/2011

Τα «Κηπουρέματα» την Κυριακή 10 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πηγαίνουν στην πλατεία Αμερικής και στη λεωφόρο Κηφισίας. Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο γεωπόνος και αρχιτέκτονας τοπίου Ανδρέας Μπαρμπούτσης.

 

Ο Ηλίας Μαμαλάκης στο «ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»

05/04/2011

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι καλεσμένος στο «ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», το διατροφικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ την Κυριακή 10 Απριλίου στις 14.00. Η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Κωνσταντίνος Ξένος στο «Θέμα Διατροφής» φιλοξενούν τον Ηλία Μαμαλάκη και αναφέρονται στη διατροφική αξία του ψωμιού αλλά και στα διατροφικά μυστικά για τη νεότητα.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.