Δελτία

Ο σύμβουλος της Ανγκελα Μέρκελ, Λάρς Φελντ στους "Νέους Φακέλους"

09/05/2011

Στην σκιά των αντιδράσεων για το άρθρο του Spiegel Online την Παρασκευή 6 Μαΐου με τίτλο «Η Ελλάδα σκέφτεται την έξοδο από το Ευρώ», και το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας – κατά ορισμένους αναλυτές – ακόμη και διακυμάνσεις στην τιμή του Ευρώ, ο σημαντικότερος ίσως σύμβουλος της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ,Λαρς Φελντ, μιλάει την Δευτέρα 9 ...

 

«Μπλε», Α. Μιτζέλος,Λάκης Παπαδόπουλος στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει»

05/05/2011

Oι «Μπλε», ο Αντώνης Μιτζέλος και ο Λάκης Παπαδόπουλος εμφανίζονται στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» την Κυριακή 8 Μαίου στις 23.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ένα μουσικό ταξίδι διαφορετικό και με πολλές εκπλήξεις στο «AMSTEL LIVE… γιατί έτσι σας αρέσει» με τη Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

 

Η Χριστίνα Αλεξανιάν στο «Θέμα διατροφής»

05/05/2011

Η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι καλεσμένη στο «Θέμα διατροφής», το διατροφικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ την Κυριακή 8 Μαΐου στις 14.00.

 

To «Μπες στο κλίμα» ταξιδεύει στη Χαλκίδα

05/05/2011

To «Μπες στο κλίμα» ταξιδεύει στη Χαλκίδα για να αξιολογήσει ενεργειακά ένα ακόμη σπίτι. H εκπομπή οικολογικής συνείδησης του ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό θα προβληθεί το Σάββατο 7 Μαίου στις 19.00.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.