Δελτία

«Οι μάχες των Ελλήνων» από το 1897 έως το 1913

10/05/2011

Με αφετηρία τη σημερινή κατάσταση του ελληνικού κράτους, ο Τάσος Τέλλογλου διασχίζει τη σύγχρονη ελληνική ιστορία θυμίζοντας στους θεατές τις πολιτικές, κοινωνικές και εθνικές περιπέτειες της Ελλάδας από τη χαραυγή του 20ου αιώνα ως την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Οι μάχες των Ελλήνων» που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 10 Μαΐου στις 23.00.

 

Ο σύμβουλος της Ανγκελα Μέρκελ, Λάρς Φελντ στους "Νέους Φακέλους"

09/05/2011

Στην σκιά των αντιδράσεων για το άρθρο του Spiegel Online την Παρασκευή 6 Μαΐου με τίτλο «Η Ελλάδα σκέφτεται την έξοδο από το Ευρώ», και το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας – κατά ορισμένους αναλυτές – ακόμη και διακυμάνσεις στην τιμή του Ευρώ, ο σημαντικότερος ίσως σύμβουλος της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ,Λαρς Φελντ, μιλάει την Δευτέρα 9 ...

 

«Μπλε», Α. Μιτζέλος,Λάκης Παπαδόπουλος στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει»

05/05/2011

Oι «Μπλε», ο Αντώνης Μιτζέλος και ο Λάκης Παπαδόπουλος εμφανίζονται στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» την Κυριακή 8 Μαίου στις 23.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ένα μουσικό ταξίδι διαφορετικό και με πολλές εκπλήξεις στο «AMSTEL LIVE… γιατί έτσι σας αρέσει» με τη Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

 

Η Χριστίνα Αλεξανιάν στο «Θέμα διατροφής»

05/05/2011

Η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι καλεσμένη στο «Θέμα διατροφής», το διατροφικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ την Κυριακή 8 Μαΐου στις 14.00.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.