Δελτία

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη και ο Ησαϊας Ματιάμπα στο "ΣΚΑΪ Life"

01/06/2011

Η ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη, και ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα φιλοξενούνται στο «ΣΚΑΪ LIFE» την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 15.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η Εύα Αντωνοπούλου επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 15.45 έως και τις 17.20.

 

«Οι μάχες των Ελλήνων» κατά το Β΄Παγκόσμιο πόλεμο

01/06/2011

Η Ελλάδα στο Β ΄Παγκόσμιο Πόλεμο περιγράφεται στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς «Οι μάχες των Ελλήνων» που προβάλλει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ και παρουσιάζει ο Τάσος Τέλλογλου την Τρίτη 31 Μαΐου στις 23.00.

 

Πρεμιέρα για την εκπομπή "The Giza bar" στο ΣΚΑΪ

27/05/2011

Το ραδιόφωνο τους έφερε κοντά...Μέσα στην άγρια κρίση. Κι ενώ αυτή, είδε στον ύπνο της ψάρια, αυτός, αφού άκουσε τον Σαμαρά Ι Ι για την αποενοχοποίηση των επιχειρηματιών, έλαβαν την μεγάλη απόφαση! Δανείστηκαν από συγγενείς και φίλους, από την καμαριέρα του Τσοχατζόπουλου και από την ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα του Τρισέ.. Δανείστηκαν επίσης κάτι από την αισι...

 

Δ.Ολυμπίου, Γ.Σαμπάνη και Κόκκινα Χαλιά, στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει»

27/05/2011

Με Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργο Σαμπάνη και Κόκκινα Χαλιά, αποχαιρετά τη σεζόν το «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» την Κυριακή 29 Μαίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ένα μουσικό ταξίδι διαφορετικό και με πολλές εκπλήξεις στο «AMSTEL LIVE… γιατί έτσι σας αρέσει» με τη Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.