Δελτία

Το κόκκινο κοράλλι στο "Ναυτίλο" του ΣΚΑΪ

17/06/2011

Η ομάδα θαλάσσιων επιστημόνων του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών, δυτών και κινηματογραφιστών, με επικεφαλής τον Διευθυντή Ερευνών Δρ. Βαγγέλη Παπαθανασίου, διαπλέουν τις ελληνικές θάλασσες με σκοπό την κατανόηση και καταγραφή του φυσικού πλούτου και των προβλημάτων της υποβρύχιας ζωής στον "Ναυτίλο" το Σάββατο 18 ιουνίου στις 11.00 το πρωί.

 

Ο Στέφανος Μάνος στο «Πρόσωπα και απόψεις» του ΣΚΑΪ

10/06/2011

Ο Στέφανος Μάνος μιλά στον Μπάμπη Παπαδημητρίου για την ελληνική οικονομία, την κρίση, τους υπουργούς για τα ελληνικά κόμματα αλλά και γενικότερα για την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα την Κυριακή 12 Ιουνίου στο «Πρόσωπα και απόψεις» του ΣΚΑΪ στις 16.00 .

 

Στα ...γρανάζια της γραφειοκρατίας «Τα Παιδία Δεν Παίζει»

10/06/2011

Οι τέσσερις φίλοι αρχίζουν να μπαίνουν στα ...γρανάζια της γραφειοκρατίας στη σειρά «Τα Παιδία Δεν Παίζει», που προβάλλεται την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

 

Η Χριστίνα Αλεξανιάν με τα "Γυρίσματα" στο Αγκίστρι

10/06/2011

Η Χριστίνα Αλεξανιάν ταξιδεύει με τα "Γυρίσματα" και  το Δημήτρη Γιαγτζόγλου στο Αγκίστρι την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 13.00 μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.