Δελτία

Ο Γιώργος Τσακογιάννης στη « Δίκη στον ΣΚΑΪ»

29/09/2011

Ο Γιώργος Τσακογιάννης στη « Δίκη στον ΣΚΑΪ» την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 00.30 με τον Κυριάκο Θωμαϊδη ανιχνεύει το αθλητικό παρασκήνιο μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.ογιάννης

 

"Το Ιδρυμα" η νέα σατιρική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ

29/09/2011

Η Ελλάδα αποσυντίθεται, ο λαός της βυθίζεται σε πανικό και απελπισία, χρέος, ανεργία και αγανάκτηση... Ποιος μπορεί τούτη την ύστατη στιγμή να πείσει τους Έλληνες ότι μπορούν να σώσουν τη χώρα τους; "Το Ίδρυμα" Από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα- Παρασκευή στις 20.45.

 

Πρεμιέρα για τους "Νεους Φακέλους" τη Δευτέρα στις 3 Οκτωβρίου

29/09/2011

Από Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 23.00, για 12η συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ επιστρέφουν με σημαντικούς καλεσμένους στο στούντιο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, έρευνες και οδοιπορικά από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο σε HIGH DEFINITION και με τη γνώριμη εμμονή στην συστηματική και σε βάθος δημοσιογραφική έρευνα.

 

Η βραβευμένη σειρά του BBC «DOCTOR WHO» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

09/09/2011

Ο μοναδικός «DOCTOR WHO» έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η βραβευμένη σειρά του BBC, ξεκινά τη Δευτέρα και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 19.45.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.