Δελτία

Τα «Κηπουρέματα» στην Πάρνηθα

20/01/2012

Τα «Κηπουρέματα» με τον Μάριο Γκρόγκο μεταμορφώνουν μία ταράτσα στο Μαρούσι και ξεναγούν τους τηλεθεατές στην Πάρνηθα, μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι.

 

«Οι Νέοι Φάκελοι» παρουσιάζουν μία μεγάλη έρευνα για τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα

12/01/2012

«Οι Νέοι Φάκελοι» ανοίγουν στις επόμενες εκπομπές το μεγάλο θέμα της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα. Τι πραγματικά συμβαίνει, πόσοι ξεφεύγουν και πώς ακριβώς; Μία μεγάλη έρευνα με γυρίσματα πολλών μηνών σε χώρους που για πρώτη φορά μπαίνει τηλεοπτική κάμερα. Από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 και για μία σειρά από εκπομπές κάθε Δευτέρα στις 23.00 στον ΣΚΑΪ.

 

«Στην πράξη.gr» με τέσσερα νέα πρόσωπα

12/01/2012

«Στην πράξη.gr» η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να δώσουν λύσεις σε μικρά ή μεγάλα προβλήματα, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

«Γεύσεις στη φύση» με πολίτικη κουζίνα

12/01/2012

Την Κυριακή στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση» ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας γεμίζει την κουζίνα με άρωμα Ανατολής και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά των γεύσεων της πολίτικης κουζίνας στις 13.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.