Δελτία

Θαλάσσια θηλαστικά στις ελληνικές θάλασσες μέσα από ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ

26/07/2012

Το ντοκιμαντέρ «Θαλάσσια θηλαστικά, οι συγκάτοικοί μας στις ελληνικές θάλασσες», που θα προβληθεί το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 11:30 το πρωί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, παράχθηκε με τη συνδρομή του χρηματοδοτικού εργαλείου LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα πλαίσια του προγράμματος «Θάλασσα: Μάθε, Δράσε, Προστάτεψε», που υλοποιούν το WWF Ελλάς και η ΜΟm-Εταιρία για τη ...

 

O Μίλτος Πασχαλίδης στην εκπομπή «Για μία καλύτερη ζωή»

26/06/2012

Τον Μίλτο Πασχλαλίδη υποδέχεται η Δέσποινα Καμπούρη στην εκπομπή «Για μία καλύτερη ζωή» την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 13.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Ο Γιάννης Αλαφούζος για το νέο εγχείρημα στον ΠΑΟ στην "Δίκη στον ΣΚΑΪ"

22/06/2012

Ο επικεφαλής του εγχειρήματος λαϊκής βάσης του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, θα είναι ο κεντρικός προσκεκλημένος της τηλεοπτικής "Δίκης στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη τη Δευτέρα 25 Ιουνίου , στις 23.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Την Παναγιώτα Βλαντή φιλοξενεί στην εκπομπή «Για μια καλύτερη ζωή»

22/06/2012

Την Παναγιώτα Βλαντή υποδέχεται η Δέσποινα Καμπούρη στην εκπομπή «Για μια καλύτερη ζωή» τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 13.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.