Δελτία

Το πορτρέτο του Κωνσταντίνου Καβάφη στους "Ελληνες του Πνεύματος και της Τέχνης"

05/12/2012

Έλληνας στην καταγωγή, Αλεξανδρινός στο πνεύμα, ένας σπουδαίος ποιητής, o Κωνσταντίνος Καβάφης παρουσιάζεται από τον Δημήτρη Λιγνάδη στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Έλληνες του πνεύματος και της τέχνης», που θα προβληθεί την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Λαχταριστά μεζεδάκια στις «Γεύσεις στη φύση»

30/11/2012

Ένα τραπέζι γεμάτο λαχταριστά μεζεδάκια ετοιμάζει στις «Γεύσεις στη φύση» την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 14.00 ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας και σερβίρει πιάτα γεμάτα πρωτοτυπία και νοστιμιά.

 

"Ποδηλατοδράσεις" στη Λάρισα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

30/11/2012

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε «Ποδηλατοδράσεις» στη Λάρισα με την Αφροδίτη Σημίτη, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 1.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Η Σύλβια Κλιμάκη "Στην πράξη"

30/11/2012

H Σύλβια Κλιμάκη παρουσιάζει έναν διακεκριμένο μουσικό, έναν αγγειοπλάστη, μία επιτυχημένη εταιρία και έναν ψυχίατρο την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.