Δελτία

"Μαγειρεύω οικονομικά" καθημερινά με τον Βησσαρίωνα Παρθένη

10/12/2012

Ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης "Μαγειρεύει οικονομικά" καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ . Το "Μαγειρεύω οικονομικά" μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικά φαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ! Προσφέροντας πλούσιο κυρίως πιάτο, σαλάτα, ή εναλλακτικά...

 

"Γεύσεις στη φύση" με τον Βαγγέλη Δρίσκα

07/12/2012

Ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεύσης ετοιμάζει στις «Γεύσεις στη φύση» την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 14.00 ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας .

 

Από την Πάτρα οι "Ποδηλατοδράσεις"

07/12/2012

Οι «Ποδηλατοδράσεις» στην Πάτρα με την Αφροδίτη Σημίτη, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 1.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

"Στην πράξη" τέσσερα νέα πρόσωπα με την Σύλβια Κλιμάκη

07/12/2012

H Σύλβια Κλιμάκη παρουσιάζει έναν καθηγητή πανεπιστημίου, δύο ολυμπιονίκες, μία επιτυχημένη εταιρία και ένα ξεχωριστό χώρο την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.