Δελτία

Οι ελληνικές εξαγωγές στην Κίνα στους "Νέους Φακέλους"

04/02/2013

ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν το φάκελο των ελληνικών εξαγωγών και ρίχνουν φως στις ελπίδες και τα όνειρα Ελλήνων παραγωγών που έφτασαν τα ελληνικά προϊόντα μέχρι το Πεκίνο την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Νέες αποκαλύψεις από την "Δίκη στον ΣΚΑΪ"

04/02/2013

Η τηλεοπτική "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη ανιχνεύει τη στοιχηματική απάτη, τα στημένα ματς και το ρόλο της διαιτησίας τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στις 23.55, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης "Μαγειρεύει οικονομικά"

04/02/2013

Ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης "Μαγειρεύει οικονομικά" καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .Το "Μαγειρεύω οικονομικά" μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικά φαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ! Προσφέροντας πλούσιο κυρίως πιάτο, σαλάτα, ή εναλλακτικά ...

 

Το μενού της εβδομάδας των νέων επεισοδίων "Chef στον αέρα"

04/02/2013

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα!Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα” καθημερινά με ανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50. Περισσότερες συνταγές, περισσό...

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.