Δελτία

Το μενού της εβδομάδας του "Μαγειρεύω οικονομικά"

11/02/2013

Ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης "Μαγειρεύει οικονομικά" καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .Το "Μαγειρεύω οικονομικά" μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικά φαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ! Προσφέροντας πλούσιο κυρίως πιάτο, σαλάτα, ή εναλλακτικά ...

 

O Δημήτρης Σταρόβας γυρίζει τον "Κόσμο ανάποδα"

08/02/2013

Η Σοφία Τσίπα συντροφιά με τον Δημήτρη Σταρόβα γυρίζουν τον «Κόσμο ανάποδα» το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 15.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

"Γεύσεις στη φύση" με κλασικά πιάτα

07/02/2013

Ένα ιδιαίτερο μενού με κλασικά πιάτα στη πιο μοντέρνα εκδοχή τους παρουσιάζει την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 14.00.

 

Η Σύλβια Κλιμάκη με νέα πρόσωπα "Στην Πράξη"

07/02/2013

H Σύλβια Κλιμάκη παρουσιάζει έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, έναν επιτυχημένο μουσικό παραγωγό, έναν κατασκευαστή εφαρμογών για έξυπνες συσκευές και την πρόεδρο του συλλόγου «Άλμα ζωής», την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.