Δελτία

H Ελλάδα που παράγει και εξάγει στους "Νέους Φακέλους"

12/02/2013

ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν το φάκελο της Ελλάδας που παράγει και εξάγει την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Νέα στοιχεία για τα στημένα ματς στην "Δίκη στον ΣΚΑΪ"

11/02/2013

Η τηλεοπτική "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τα στημένα ματς και τον παράνομο στοιχηματισμότη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στις 23.55, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Το μενού της εβδομάδας των νέων επεισοδίων "Chef στον αέρα"

11/02/2013

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα!Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα” καθημερινά με ανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50. Περισσότερες συνταγές, περισσό...

 

Το μενού της εβδομάδας του "Μαγειρεύω οικονομικά"

11/02/2013

Ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης "Μαγειρεύει οικονομικά" καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .Το "Μαγειρεύω οικονομικά" μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικά φαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ! Προσφέροντας πλούσιο κυρίως πιάτο, σαλάτα, ή εναλλακτικά ...

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.