Δελτία

To μενού της εβδομάδας "Μαγειρεύω οικονομικά"

25/02/2013

Ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης "Μαγειρεύει οικονομικά" καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .Το "Μαγειρεύω οικονομικά" μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικά φαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ! Προσφέροντας πλούσιο κυρίως πιάτο, σαλάτα, ή εναλλακτικά ...

 

"Ποδηλατοδράσεις" στον Πόρο

22/02/2013

«Ποδηλατοδράσεις» στον Πόρο με την Αφροδίτη Σημίτη την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 1.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Η Σύλβια Κλιμάκη με νέα πρόσωπα "Στην Πράξη"

22/02/2013

H Σύλβια Κλιμάκη συναντά έναν street artist, την Γενική Γραμματέα Ισότητας των Φύλων, έναν καθηγητή ξιφασκίας και μάνατζερ ενός εθελοντικού κέντρου (ΚΕΜΕΛ), την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

 

Ο Κώστας Στεφανής από τη Σουηδiα στο Traction

22/02/2013

Ο Κώστας Στεφανής σε μα εκπομπή λίγα μόλις χιλιόμετρα πριν τον αρκτικό κύκλο το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο «Traction» στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.