Δελτία

"Μαστορέματα" την Κυριακή στον ΣΚΑΪ

08/03/2013

Tα νέα «Μαστορέματα» έρχονται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 16.00 με σκοπό να βάλουν όλους τους τηλεθεατές για τα καλά στον κεφάτο, πολύχρωμο και ελκυστικό κόσμο του «Φτιάξ’το μόνος σου».

 

"Γεύσεις στη φύση" με εντυπωσιακά πιάτα

08/03/2013

Πόσο εντυπωσιακά πιάτα μπορείτε να μαγειρέψετε σε 30 λεπτά; Ένα τραπέζι γεμάτο συνταγές που θέλουν γρήγορο μαγείρεμα “στρώνει” αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 14.00.

 

Η Σύλβια Κλιμάκη με νέα πρόσωπα "Στην Πράξη"

08/03/2013

H Σύλβια Κλιμάκη πηγαίνει στην Ξάνθη και επισκέπτεται μία επιτυχημένη βιομηχανία. Παράλληλα συναντά έναν βαρύτονο, την Διευθύντρια Ελληνικής Τράπεζας Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος και έναν δάσκαλο αυτοσχεδιασμού, την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπρ...

 

Η "άνοιξη στους πόλους" στο Frozen Planet του ΣΚΑΪ

08/03/2013

Η εκπληκτική σειρά συμπαραγωγής ΣΚΑΪ, BBC και DISCOVERY παρουσιάζει το προφίλ των πολικών περιοχών του πλανήτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 23.00.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.