Δελτία

"Οι Νέοι Φάκελοι" για τη χρεοκοπία της Αργεντινής

01/04/2013

ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ξεμπλέκουν το νήμα της πιο μεγάλης χρεοκοπίας της σύγχρονης ιστορίας, μίας χρεοκοπίας που μνημονεύεται όσο καμία άλλη στον πολιτικό διάλογο της χώρας μας: της Αργεντινής, το πρώτο μέρος θα προβληθεί την Τρίτη 2 Απριλίου στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

"Δίκη στον ΣΚΑΪ" για τα οικονομικά προβλήμτα των ΠΑΕ

01/04/2013

"Λουκέτο" ή πισωγύρισμα; Μπροστά σε αυτό το δίλημμα βρίσκεται το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και η τηλεοπτική "Δίκη στον ΣΚΑΪ" αποκαλύπτει τον τρίτο δρόμο στα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τις ΠΑΕ., τη Δευτέρα 1 Απριλίου , στις 23.55, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

"Chef στον αέρα" με νέες συνταγές

01/04/2013

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα!Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα” καθημερινά με ανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50.

 

To μενού της εβδομάδας της εκπομπής "Μαγειρεύω οικονομικά"

01/04/2013

Ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης "Μαγειρεύει οικονομικά" καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .Το "Μαγειρεύω οικονομικά" μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικά φαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ! Προσφέροντας πλούσιο κυρίως πιάτο, σαλάτα, ή εναλλακτικά ...

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.