Δελτία

H διαιτησία στην ¨Δίκη στον ΣΚΑΪ"

05/04/2013

Η διαιτησία είναι το θέμα της τηλεοπτικής "Δίκης στον ΣΚΑΪ", με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, τη Δευτέρα 8 Απριλίου, στις 23.55, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

"Chef στον αέρα" με νέες συνταγές

05/04/2013

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα!Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα” καθημερινά με ανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50. Περισσότερες συνταγές, περισσό...

 

To μενού της εβδομάδας για την εκπομπή "Μαγειρεύω οικονομικά"

05/04/2013

Ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης "Μαγειρεύει οικονομικά" καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .Το "Μαγειρεύω οικονομικά" μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικά φαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ! Προσφέροντας πλούσιο κυρίως πιάτο, σαλάτα, ή εναλλακτικά ...

 

"Γεύσεις στη φύση" με λαχανικά

04/04/2013

Ιδέες για πρωτότυπες και νόστιμες συνταγές με λαχανικά αποκαλύπτει την Κυριακή 7 Απριλίου ο Βαγγέλης Δρίσκας στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 14.00.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.