Δελτία

To μενού της εβδομάδας για την εκπομπή "Μαγειρεύω οικονομικά"

15/04/2013

Ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης "Μαγειρεύει οικονομικά" καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .Το "Μαγειρεύω οικονομικά" μαγειρεύει παραδοσιακά, υγιεινά, ελληνικά φαγητά, αποκλειστικά για τις ανάγκες της διατροφής μιας τετραμελούς οικογένειας, με συνολικό κόστος 50 ευρώ! Προσφέροντας πλούσιο κυρίως πιάτο, σαλάτα, ή εναλλακτικά ...

 

Ο Στέφανος Κορκολής στον "Κόσμο ανάποδα"

12/04/2013

H Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Kόσμο ανάποδα» συντροφιά με τον Στέφανο Κορκολή, το Σάββατο 13 Απριλίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

"Γεύσεις στη φύση" με άρωμα ούζου

11/04/2013

Μια εκπομπή με γεύση και άρωμα ούζου ετοιμάζει την Κυριακή 14 Απριλίου ο Βαγγέλης Δρίσκας στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 14.00.

 

Η Σύλβια Κλιμάκη "Στην πράξη"

11/04/2013

H Σύλβια Κλιμάκη επισκέπτεται το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, νέους επιχειρηματίες αλλά και έναν «καλλιτέχνη» και ένα παραδοσιακό αλλαντοποιείο, την Κυριακή 14 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.