Δελτία

Το μενού της εβδομάδας του "Chef στον αέρα"

20/05/2013

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα!Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα με την Ελένη Ψυχούλη και τους καλεσμένους της παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50. Περισσότερες συνταγές, περισσότερες γνώμες, περισσότερη νοστιμιά και δεκάδες ιδέες για...

 

"O κόσμος ανάποδα" με δύο καλεσμένους

17/05/2013

H Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Kόσμο ανάποδα» με τον Θανάση Ευθυμιάδη και τον Δημήτρη Κοργιαλά, το Σάββατο 18 Μαίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Η Σύλβια Κλιμάκη με νέα πρόσωπα "Στην Πράξη"

16/05/2013

H Σύλβια Κλιμάκη συναντά τον άνθρωπο που διευκόλυνε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, την πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων, τον έλληνα «κρουστό» Νίκο Τουλιάτο και επισκέπτεται τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θήρας, την Κυριακή 19 Μαΐου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

 

Εγκαιρη διάγνωση στην εκπομπή "Ραντεβού με το γιατρό σας"

16/05/2013

Η προληπτική ιατρική και η έγκαιρη διάγνωση απασχολεί την εκπομπή "Ραντεβού με το γιατρό σας" και παρουσιαστή τον παθολόγο - εντατικολόγο Αντώνιο Λιόλιο την Κυριακή 19 Μαΐου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.