Δελτία

Η Σύλβια Κλιμάκη "Στην πράξη"

31/05/2013

H Σύλβια Κλιμάκη συναντά τον καθηγητή Γεώργιο Μπαμπινιώτη, επισκέπτεται έναν αγώνα κλασσικών σκαφών στις Σπέτσες και παρουσιάζει τη συνεργασία των καταστημάτων Public με το Amazon, την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

 

"Ραντεβού με το γιατρό σας"

31/05/2013

Η υπέρταση και το μεταβολικό σύνδρομο απασχολούν την τελευταία εκπομπή της σεζόν «Ραντεβού με το γιατρό σας» και παρουσιαστή τον παθολόγο - εντατικολόγο Αντώνιο Λιόλιο την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

"60' ON LINE" από το χώρο της τεχνολογίας και του ιντερνετ

31/05/2013

Το «60’ ΟΝ LINE» με τους : Μυρτώ Κάζη, Μαίρη Ρετσίνα και Πάρις Λύκος, την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 19:00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα ταξιδέψουν τους τηλεθεατές στο χώρο του ίντερνετ και της τεχνολογίας.

 

"Πράσινες αποστολές" στο Κορωπί

31/05/2013

Οι «Πράσινες Αποστολές» με τον Ανδρέα Μπαρμπούτση κάνουν μεταξύ άλλων ανάλυση εδάφους την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 16.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μαζί του η τεχνολόγος -γεωπόνος: Μαρία Μαγγενάκη.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.