Δελτία

"Γεύσεις στη φύση" με νέα επεισόδια στον ΣΚΑΪ

01/11/2013

Με ένα Κυριακάτικο τραπέζι γεμάτο απίθανες γεύσεις και συγκλονιστικά αρώματα εγκαινιάζει την τρίτη τηλεοπτική σεζόν ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας τις «Γεύσεις στη φύση» την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

"Ραντεβού με το γιατρό σας"

01/11/2013

To θέμα των μεταμοσχεύσεων απασχολεί την πρώτη εκπομπή "Ραντεβού με το γιατρό σας" και παρουσιαστή τον παθολόγο - εντατικολόγο Αντώνιο Λιόλιο την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 13.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

"Ο κόσμος ανάποδα" με Στέλιο Ρόκκο

01/11/2013

H Σοφία Τσίπα επιστρέφει για δεύτερη σεζόν με τον «Kόσμο ανάποδα» σε νέα ώρα μετάδοσης από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Η Σύλβια Κλιμάκη "Στην Πράξη"

01/11/2013

Η Σύλβια Κλιμάκη «Στην Πράξη» την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Στην Πράξη» με καινοτομία, εφευρετικότητα, εθελοντισμό, κοινωνική προσφορά, τέχνες, αθλητισμό που συνθέτει όμορφα το πρόσωπο της άλλης Ελλάδας. Της νέας Ελλάδας που δεν το βάζει κάτω, αναγεννάται από τις στάχτες της και προχωρά σταθερά με το βλέμμα πάντα στην ...

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.