Δελτία

Η Σύλβια Κλιμάκη "Στην πράξη"

10/01/2014

Η Σύλβια Κλιμάκη «Στην Πράξη» την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 1.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Στην Πράξη» με καινοτομία, εφευρετικότητα, επιχειρηματικότητα, εθελοντισμό, κοινωνική προσφορά, τέχνες, αθλητισμό μπλέκονται όμορφα συνθέτοντας το πρόσωπο της άλλης Ελλάδας.

 

O Λευτέρης Ελευθερίου στο "Traction"

10/01/2014

Ο Κώστας Στεφανής οδηγεί με τον ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου στο Traction το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Καθημερινά "Joy Christmas"

20/12/2013

Φέτος τα Χριστούγεννα αποκτούν τη δική τους εκπομπή,«JOY CHRISTMAS», στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Η ομάδα του Joy φοράει τα καλά της και μοιράζεται καθημερινά, για μια ώρα, όλα εκείνα τα μικρά αλλά και μεγαλύτερα που μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε...

 

Γλυκά με φύλλα στις "Γλυκιές αλχημείες"

20/12/2013

O Στέλιος Παρλιάρος και ο Φώτης Χρυσανθίδης στις «Γλυκές Αλχημείες» ετοιμάζουν γλυκά με φύλλα που είναι αγαπημένα κεράσματα των γιορτών όλου του χρόνου και πρώτα στις γευστικές προτιμήσεις την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 20:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.