Δελτία

Νέες αποκαλύψεις στην "Δίκη στον ΣΚΑΪ"

10/02/2014

Μια νέα μεγάλη αποκάλυψη στην "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαιδη τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 00.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Το "Chef στον αέρα" με νέες συνταγές

10/02/2014

Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη από Δευτέρα –Παρασκευή στις 17.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

"Μαγειρεύω οικονομικά" το μενού της εβδομάδας

10/02/2014

«Μαγειρεύω Οικονομικά», με νέες, παραδοσιακές, ιδιαίτερες και οικονομικές συνταγές καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μέσα από το καθημερινό γαστρονομικό του ταξίδι, ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης ετοιμάζει πέντε γεύματα, σε πέντε μέρες, για τέσσερα άτομα, με πλούσια, ισορροπημένα φαγητά και πάντα οικονομικά.

 

Νέος κύκλος επεισοδίων για τους "Επιζήσαντες"

07/02/2014

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου στις 23.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο πέμπτος κύκλος του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ «Οι Επιζήσαντες»

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.