Δελτία

"Ελλήνων Γεύσεις" από την Εύβοια

24/04/2014

Από την Εύβοια η σεφ Ντίνα Νικολάου υποδέχεται τους τηλεθεατές με ανοιξιάτικη διάθεση και μαγειρικές γρήγορες και ευφάνταστες μέσα από την εκπομπή «Ελλήνων Γεύσεις», την Κυριακή 27 Απριλίου στις 15.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

 

"Life and Space" με την Σίσσυ Φειδά

24/04/2014

Η Σίσσυ Φειδά και η εκπομπή «Life and Space», μαζί με τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολεγίου, υποδέχονται τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και με συγκίνηση του παραδίδουν τον χώρο που ανέλαβαν να φτιάξουν, ανακαινισμένο και ριζικά μεταμορφωμένο, την Κυριακή 27 Απριλίου στις 16:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

 

Το "Traction" ταξιδεύει στο Μαρόκο

24/04/2014

Στο εξωτικό Μαρόκο ταξιδεύουν ο Κώστας Στεφανής και η εκπομπή «Traction» για να απολαύσουν νέες οδηγικές συγκινήσεις, το Σάββατο 26 Απριλίου στις 15.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Λαμπεροί καλεσμένοι γιορτάζουν την Ανάσταση στον "Κόσμο Ανάποδα"

17/04/2014

Η Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Κόσμο ανάποδα» το Μεγάλο Σάββατο λίγο μετά τα μεσάνυχτα (και σε επανάληψη την Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου στις 2.30 το μεσημέρι) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με ένα μεγάλο εορταστικό επεισόδιο προσαρμοσμένο στο κλίμα της ημέρας.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.