Εκδηλώσεις

"Ολοι μαζί μπορούμε" να γεμίσουμε το καλάθι για τους συναθρώπους μας που έχουν ανάγκη

20/12/2011

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, οι Μητροπόλεις της Ελλάδος και ο ΣΚΑΪ, με την υποστήριξη των Super Market: ΑΒ Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, Γαλαξίας, Δούκας, Θανόπουλος, Lidl, Μασούτης, Μπαλάσκας, Σκλαβενίτης, οργανώνουν εκστρατεία συλλογής τροφίμων, ώστε να ενισχυθούν τα συσσίτια της Εκκλησίας.

 

Επιχείρηση "Καθαρή έξοδος" με το ΣΚΑΪ στα διόδια

11/08/2011

O ΣKΑΪ φροντίζει ώστε η μεγάλη έξοδος των Αθηναίων, την Παρασκευή 12 Αύγουστου να είναι η πιο καθαρή των τελευταίων ετών. Στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών θα μοιραστούν χιλιάδες σακούλες απορριμμάτων με το λογότυπο ΣΚΑΪ, προκειμένου κάθε οδηγός και οι συνεπιβάτες του να πετούν τα σκουπίδια τους εκεί και όχι στο δρόμο.

 

Καθαρίζουμε την Ελλάδα το καλοκαίρι

11/08/2011

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Alpha Bank και τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα, διοργανώνουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Από τις 4 Ιουλίου και μέχρι το τέλος Αυγούστου, κάθε Σάββατο, επί 2 μήνες, στην Αθήνα και ακόμα σε 28 πόλεις «Καθαρίζουμε την Ελλάδα».

 

«Επιχείρηση Καθαρή Γειτονιά» σε Πειραιά και Πολύγωνο

01/07/2011

H καμπάνια του ΣΚΑΪ και της Natura Verde «Επιχείρηση Καθαρή Γειτονιά» μπήκε στην τελική της φάση και την Κυριακή 3 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, θα γίνει διπλή δράση καθαρισμού. Καθαρίζουμε τις δύο περιοχές που είχαν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων. Ραντεβού λοιπόν στην πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, την περιοχή που αναδείχθηκε ως η πιο παραμελημένη, και στο Άλσος Πο...

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.