Εκδηλώσεις

100.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό στο «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία»

30/07/2012

Πάνω από 100.000 ωφέλιμα φάρμακα και ιατρικό υλικό συγκεντρώθηκαν από τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΚΑΙ και της προσπάθειας «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» με στόχο την ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

Φάρμακα και ιατρικό υλικό συγκεντρώνουμε το Σάββατο

26/07/2012

Ο ΣΚΑΪ μαζί με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό, το Σάββατο 28 Ιουλίου σε τρεις δήμους της Αττικής.

 

«Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» και συγκεντρώνουμε φάρμακα

22/06/2012

6.000 Χιλιάδες φάρμακα και ιατρικό υλικό συγκεντρώθηκαν από τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΚΑΙ και της νέας καμπάνιας «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» με στόχο την ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

1.000.000 κιλά τροφίμων από το «Όλοι μαζί Μπορούμε»

08/06/2012

1.000.000 κιλά τροφίμων έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα μέσα από την προσπάθεια του «Όλοι μαζί Μπορούμε» που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα και την υποστήριξη των Super Market όλης της χώρας.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.