Εκδηλώσεις

Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη σε Ν.Ψυχικό, Κυψέλη και Ηλιούπολη

14/09/2012

O ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Eurobank συγκεντρώνει σχολικά είδη για παιδιά άπορων πολύτεκνων οικογενειών της Αττικής, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Συγκεντρώνουμε φάρμακα στο Ρέθυμνο

31/08/2012

Ο ΣΚΑΙ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» συγκεντρώνει φάρμακα και ιατρικό υλικό και εκτός Αττικής. Σε συνεργασία με τον TEAM FM τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου συγκεντρώνουμε φάρμακα στο Ρέθυμνο με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου της πόλης.

 

Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη σε Μαρούσι και Παλαιό Φάληρο

31/08/2012

O ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Eurobank, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς , οργανώνει μία σειρά δράσεων με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά άπορων πολύτεκνων οικογενειών της Αττικής.

 

Συγκεντρώνουμε φάρμακα σε Καλύβια,Μαρκόπουλο και Ραφήνα

30/07/2012

Ο ΣΚΑΙ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» συγκεντρώνει φάρμακα και ιατρικό υλικό σε πλατείες της Αττικής, με στόχο την ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.